Lustrum symposium op 12  mei 2020.

Ter gelegenheid  van het 25  jarig  bestaan van de Stichting Gezondheidszorg Illegalen Leiden organiseren   de Stichting GIL en de  KNMG, district V een avondsymposium met als thema:

Zonder  verblijfsrecht en  ziek... een hele zorg!

Wij nodigen u uit

in gesprek te  gaan  met onder andere dr. Sjaak de Gouw directeur publieke gezondheid GGD / GHOR Hollands Midden, Wehshaad Bholai van het Centraal Administratie Kantoor CAK, uitvoerder regeling zorgkostenvoor onverzekerbare vreemdelingen  Evert Bloemen arts, adviseur / trainer bij Pharos,  Hicham ervaringsdeskundige met een klinische les - en... een verrassend programmaonderdeel.

Het definitieve programma volgt...!

Zorg dat u erbij bent, meld u vast aan!

aanmelden:    stuur een mail met uw naam, beroepsgroep / achtergrond (en eventueel BIG-nummer) naar: lustrumGIL@KNMGdistrictV.nl

accreditatie:   voor  medici wordt accreditatie aangevraagd voor 2 punten

kosten:           aan deelname zijn geen kosten verbonden

Datum: 12  mei  2020, aanvang 17:30  uur